שמן אתרי קופאיבה

שמן אתרי קופאיבה

מחיר רגיל ₪129.00
מחיר רגיל מחיר מבצע ₪129.00
Sale אזל במלאי
משלוח מחושב בקופה.

10ml

שמן אתרי קופאיבה מזוקק משמן שרף קופאיבה, המיוצר מגזע עץ הקופאיפרה בני מעל 500 שנים המצויים באגן האמאזונס שבברזיל. מאז ימי קדם הקופאיבה נחשב לאנטיביוטיקה של הג׳ונגל ונמצא בשימוש נרחב באמזונס וצפון ברזיל. שמן הקופאיבה מסייע למטרות רפואיות שונות; להקלה על כאבים ופצעים, לטיפול בזיהומים ומחלות, להפחתת דלקות ואף לטיפול ושמירה על חלל הפה והשיניים. שמן הקופאיבה נחשב לאנטי–דלקתי ואנטי בקטריאלי החזק ביותר על פני כדור הארץ, ובנוסף מכיל את רמת הבטא-קריופילן הגבוה ביותר בעולם (עד 80% בטא-קריופילן); טרפן הפועל כקנבינואיד הנקשר לקולטנים במערכתהאנדוקנבינואידית שלנו ועוזר לחיזוק המערכת החיסונית, מניעת מחלות וזיהומים ולשיכוך כאבים. מצויין גם לטיפול בבעיות נשמיתיות, בעיות בכבד, דלקות שתן, סינוסים, חרדות ונדודי שינה. השמן האתרי מומלץ לטיפול ארומתרפי (במפיץ ריח לדוגמא), להכנת קוסמטיקה טבעית, לטיפול בעור ולעיסוי. מחקרים מראים שלהרחה של שמן קופאיבה יש יכולת הרגעה ושמירה על תפקוד תקין של המערכת העצבית.

הרכב: 100% שמן אתרי קופאיבה. 10 מ"ל.
.Copaifera officinalis essential oil
באישור משרד הבריאות.
אזהרה: יש להיוועץ ברופא טרם השימוש במקרה של היריון, הנקה, בעיה רפואית כלשהי, או במקרה של נטילת תרופות. יש לדלל כראוי. יש להימנע ממגע עם העיניים. במידה ומופיע גירוי, יש להפסיק את השימוש. לשימוש חיצוני בלבד. יש להרחיק מהישג ידם של ילדים.

       יתרונות השימוש

- מחזק ומאזן את המערכת החיסונית; מועיל בהתמודדות עם מחלות אוטואימוניות.

- נוגד דלקות וזיהומים, מומלץ להאצת תהליכי החלמה לאחר ניתוח או טיפולים כימותרפיים.

מקל ומטפל בבעיות הקשורות למערכת העיכול.

-  מקל על כאבי פרקים, שלד ועצמות.

 מקל על כאבי ראש, מיגרנות, כאבי גרון, נזלת וליחות.

- שומר על תפקוד תיקני של המערכת העצבית.

מסייע בתהליכים של ריפוי העור, מפחית פצעים, כתמים וצלקות.

 עוזר לסובלים מחרדה, טראומה, לחץ ונדודי שינה, תורם למצב רוח טוב.

- מסייע לטיפול בסינוסיטיס, שיעול, ברונכיטיס, אסטמה ובעיות נשימתיות.

- יכול לסייע לבעיות כגון דלקות שתן, בריחת שתן, פיסורה וטחורים.

- מעודד תפקוד תקין של מערכת הדם.

       אופן שימוש

לעור הפנים והגוף - את השמן האתרי של הקופאיבה יש לדלל עם עם שמן צמחי/שמן נשא, או עם קרמים; לאקנה, דמרטיטיס אקזמה, פסוריאזיס ושיכוך כאבים ניתן לשילוב עם שמן אנדירובה לדוגמא.לטיפול בסימני מתיחה, צלקות וכתמים מומלץ לערבב עם שמן פראקאשי ולאנטי–אייג׳ינג עם שמן אגוז ברזיל או שמן אסאי. מצויין גם להכנת סבונים וקרמים טבעיים. לרוקחות טבעית ניתן לשלב כ5% שמן קופאיבה (כ23 טיפות) ל20 מ’’ל של שמן נשא/קרם וכו.

בנוסף, השמן האתרי מומלץ לטיפול ארומתרפי – מומלץ לשים 3-4 טיפות במפיץ ריח או בקערית עם מים חמים. מומלץ גם לשים טיפה על הכרית לפני השינה, לטיפול בנדודי שינה, חרדות ולחצים, כאבי ראש ומיגרנות. לדלקות גרון, נזלת, ברוכניטיס, בעיות נשמיתיות ולטיפול בבעיות במערכת העיכול מומלץ לשים כמה טיפות בודדות על הנחיריים או באינהלציה. ניתן גם למרוח על החזה (אפשר לערבב עם מים ומלח).

להקלה לסובלים מטחורים, דלקות שתן, כאבי מחזור, כאבי פרקים ודלקות שונות מומלץ גם להוסיף כ10–20 טיפות של הקופאיבה עם כפית שמן קוקוס לגיגית עם מים חמימים לרבע שעה.

       מחקרים

- מחקר שפורסם ב - Evidence-Based Complementary and Alternative Medicine, 2018 העלה כי לשמן הקופאיבה עשוי להיות השפעות אנטי-מיקרוביאליות ונוגדי חמצון, מה .שהופך אותו למועמד פוטנציאלי לשימוש בטיפול בזיהומי עור.

- מחקר שפורסם בכתב העת - Journal of Pain Research, 2018 הציע ששמן הקופאיבה עשוי להיות יעיל בהפחתת כאבים ודלקות לסובלים מדלקות פרקים ואטריטיס.

- מחקר שפורסם בכתב העת - Journal of Cosmetic Dermatology, 2017 מצא שמריחה מקומית של שמן הקופאיבה עשויה להיות יעילה בהפחתת חומרת האקנה ושיפור המראה הכללי של העור.

- מחקר שפורסם ב - Journal of Ethnopharmacology, 2012 מצא שלשמן הקופאיבה יש השפעות אנטי דלקטיות ומשככות כאב משמעותיות.

למידע נוסף אודות ההבדל בין התכונות ושימוש של שמן שרף קופאיבה ושמן אתרי, מומלץ לקרוא כאן - מה ההבדל בין שמן שרף קופאיבה ושמן אתרי קופאיבה!
המידע המתפרסם באתר אינו מהווה עצה רפואית. חובה להיוועץ בבעל מקצוע מתאים לפני תחילת שימוש כלשהו בכל מוצר או תכשיר.

מארזי טיפול

1 מ 5